Dublă lansare | Aventurile Zânei Dovlecel si alte poveşti din Poiana Soarelui și Călătoria Anei

Pe 11 decembrie,  la Iaşi, la cafeneaua Utopia, s-au lansat cărţile „Aventurile Zânei Dovlecel si alte poveşti din Poiana Soarelui” de Irina Vasilescu, „Călătoria Anei” de Cella., într-o atmosferă de poveste care anunţa  darurile aduse de Moş Nicolae.

Copii au învăţat, ascultând povestea Matildei spusă de autoarea Irina Vasilescu, un lucru foarte important, acela că cele mai mari daruri se află în suflet. Atmosfera de joc, cu Praf Magic de Zână care îndeplineşte orice dorinţă şi melodiile cântate din suflet de Adriana Lesovschi, ne-au amintit, încă o dată, că marile daruri sunt chiar în apropierea  noastră: curiozitatea copiilor pe măsură ce citeau, bucuria de a-i face fericiţi pe cei din jur, magia lui Moş Crăciun.

Mulţumim de asemenea autoarei Cella pentru gândurile bune!

 

Și multumesc din tot sufletul celor care mi-au fost „alaturi” de departe, trimițându-mi gânduri bune, încurajari si felicitări.
Și, mai ales, mulțumesc ajutoarelor mele „spiriduși”, care au acceptat să facă surprize frumoase publicului: Ioana, Victoraş şi Adriana Lesovschi. Sunteți minunați!
Iar echipei mele fantastice… nu mi-ar ajunge tot anul sa le mulțumesc cum se cuvine! Fără colegii mei, toate lucrurile pe care reușesc sa le fac nu s-ar întâmpla! Elena,MariusMaria, Andreea, AlinaAlina ElenaMadalinaBiancaEmma.
Iulian, Mădălina D., recunoștință!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.