Lansare carte – Crăciunul Copiilor. Povești despre și pentru Moș Crăciun, scrise și ilustrate de cei mici

Este un proiect editorial- educațional de care suntem foarte mândri: 18 autori – copii care au dedicat timp şi pasiune pentru a scrie şi a ilustra poveşti de Crăciun, pe care experții în traduceri de la ACTA.DOC le-au şi tradus în 4 limbi: engleză, franceză, italiană şi spaniolă.

A rezultat un proiect multicultural de toată frumusețea, în 5 limbi, care deschide seria cărților din colecția AUTORI – COPIII şi a cărților în alte limbi de circulație europeană.

La lansare, autorii ne-au încântat cu o sesiune de speech-uri despre amintiri de Crăciun şi cu lecturi din poveştile lor minunate.

Un alt proiect de suflet al Editurii Floare de Iris, finalizat cu succes. A fost un efort important al unei echipe redactionale minunate, ajutată de i echipa de traducători extraordinari şi susținută de profesioniştii de la tipografiile Pim şi Kolos.

Calde mulțumiri echipelor implicate, dascălilor minunați ai copiilor-autori de la Paradise Cambridge School si Liceul Teoretic de Informatica „Grigore Moisil”, şi gazdelor noastre de la ceainăria Utopia!
Mulțumim, Kidiliz pentru minunatele surprize pregatite copiilor și Cuptorului Moldovencei pentru delicioșii biscuiți!

 

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.