Triplă lansare de carte la Madrid, a autoarei Irina Mihaela Vasilescu

În ziua de 4 decembrie 2016, autoarea Irina Mihaela Vasilescu a răspuns invitaţiei venite din partea comunităţilor de români din Spania, cu o triplă lansare de carte, în inima Spaniei, Madrid, în localităţile  Getafe şi Alcalá de Henares (oraşul în care s-a născut Miguel de Cervantes).

Părinţi şi copii s-au bucurat de lansarea celor trei cărţi: Fii fericit acum!Aventurile lui Fugărici în Ajun de Crăciun şi de Aventurile zânei Dovlecel şi alte poveşti din Poiana Soarelui,  şi s-au simţit mai aproape de casă, auzind limba românească.

Succesul celor două evenimente de lansare şi interesul românilor din diaspora pentru cărţi s-a concretizat în distribuţia cărţilor autoarei în zece magazine româneşti din Madrid. Lansările de carte au fost realizate cu invitaţia şi sprijinul Radio Românul şi a Asociaţiei Muncitorilor Români din Madrid.  Ambele lansări s-au organizat în deschiderea concertelor lui Fuego – Paul Surugiu, artist iubit la noi şi în comunitatea românilor din Diaspora.


Articol preluat de pe Radio Românul

De Crăciun, alături de familie și bradul frumos împodobit, trăiește magia sărbătorilor de iarnă în cărțile Irinei Vasilescu. Pentru copii, dar și pentru tine îți prezentăm o deosebită colecție care nu trebuie să lipsească de sub niciun Pom de Crăciun. Ce frumoase sunt poveștile pline de farmec în graiul dulce românesc!

Acum ai ocazia celui mai frumos cadou de Crăciun pentru tine și copiii tăi!

Cărțile scriitoarei Irina Vasilescu lansate pentru prima dată în Spania: “Fii Fericit acum!” și cele două cu povești pentru copii: “Aventurile lui Fugărici în Ajun de Crăciun” și “Aventurile Zânei Dovlecel și alte povești din Poiana Soarelui” se găsesc de cumpărat în Alcalá de Henares în următoarele magazine românești:
– “Carmangeria Românească” din Alcalá de Henares, Calle Juan de Austria, nr. 5,
– “Casa Domnitorul” din Alcalá de Henares, Calle Diego de Urbina, nr. 2 și din Centrul Comercial La Dehesa,
– Transilvania Musica Rom (la Puiu) de pe Calle Ferraz, nr. 2,
– Panaderia Ana Bârsan de pe Paseo de la Estación, nr. 8.

Despre cele două cărți pentru copii:
Aventurile lui Fugărici în Ajun de Crăciun
Două povești de Crăciun despre doi brazi și un pui de ren care își descoperă misiunea nobilă pe acest Pământ. Fugărici și cei doi brăduți îi învață pe cei mici că fiecare dintre noi poate contribui la fericirea celorlalți. Iar celor mari, micul ren le arată cum să aibă încredere în talentul și înțelepciunea copiilor.
O carte de dezvoltare personală pentru copii, părinți și bunici, în care veți descoperi împreună, de Crăciun, ce înseamnă încrederea în forțele proprii, cum să te adaptezi unor situații noi, atunci când ai curajul să ieși din zona de confort și mai ales, cum să îți descoperi talentul unic, ascultându-ți inima!

Aventurile Zânei Dovlecel și alte povești din Poiana Soarelui
5 povești vesele, despre cum poți găsi soluţii creative în situaţii dificile.
O carte plină de povestiri amuzante și pline de tâlc, numai bună de citit la ceas de seară copiilor cuminți și curioși. Întâmplări cu zâne curajoase și poznașe, care mai fac mici năzbâtii și cărora li se întâmplă lucruri minunate!
Le veți cunoaște pe cele cinci zâne:
Zâna Dovlecel, cea … pofticioasă
Zâna Clopoțel, cea… curajoasă
Zâna Rândunică, cea… inimoasă
Zâna Bobocel, cea… rușinoasă și frumoasă
Zâna Muguraș-de-brad, cea… ingenioasă
și vă veți împrieteni cu… însăși Regina Zânelor!

O carte specială pentru tine:
Fii fericit acum – o călătorie către comorile prezente în jurul tău și în tine
Cum ar fi dacă fericirea pe care ți-o doreşti ar apărea instantaneu în viața ta?
Ce ai simți dacă ai obține prosperitatea la care visezi sau liniştea sufletească sau familia perfectă pe care ți-o doreşti sau cariera de succes chiar acum, deodată?
Cum ar fi să ai acces imediat la tot ceea ce visezi? Să le ai pe toate, toate bogățiile materiale sau spirituale, chiar azi?
Sună foarte bine, îmi vei spune! Care e cuvântul sau gestul magic? Ce am de făcut?
Ei bine… aş putea să ți-l spun…

Despre autoare:
Irina Vasilescu este life&business coach, trainer, antreprenor și profesor de limbi străine. Preocupată de găsirea formulei care să ducă la o viață fericită și la relații armonioase, a studiat tehnici de mediere și a urmat un masterat în Mediere de conflict și familia internațională la Universitatea din Alicante, Spania. Din 2014, Irina este facilitator al programelor de dezvoltare personală pentru adulți „Bootcamp University”, „Speaker Elite” și „Persuasion Elite”, create de Andy Szekely. Pasionată de domeniul educației și al limbilor străine, Irina a obținut titlul de Doctor în Filologie al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și este autoare a patru cursuri de predare a limbii spaniole. În calitate de traducător, a publicat prima traducere integrală a romanului spaniol din secolul al XVI-lea, Viața lui Lazarillo de Tormes.

 

https://www.facebook.com/RadioRomanul/videos/1380176955340120/?hc_ref=ARSiyIhdUttZvdM2WTgDV2KO2dSit-qURbyU-88fyL1BP12JWz-B_CI5vKWm6j4zoAU

Similar Posts

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.