Credem în visuri împlinite.
De aceea, dacă una dintre dorințele tale este să publici o carte, aceasta poate fi transpusă în realitate cu ușurință.
Cum? Te îndrumăm în continuare spre cei 8 pași care te vor ghida către momentul în care
autograful îți va fi purtat pe pagina de căpătâi a propriei tale cărți:

 
 
 

1. Scoate manuscrisul din sertar și finalizează-l

Indiferent de gen, materialul pe care îl creezi poate fi transformat în carte din moment ce are un final. În cazul în care ai nevoie de ajutor sau motivația nu te mai găsește, îți stăm la dispoziție îndrumându-te încă de la această etapă prin intermediul specialistului în coaching din echipa noastră.

2. Prezintă editurii manuscrisul tău

Vom evalua materialul pe care l-ai creat și vom stabili dacă este publicabil. Din moment ce răspunsul este afirmativ, ne avântăm spre următorii pași.

3. Editarea și stilizarea textului în limba română

Micile erori sau nereguli de redactare care se pot strecura în materialul tău vor găsi acum calea spre ieșire. Greșelile sunt eliminate, diacriticele sunt adăugate, iar textul este șlefuit și perfecționat pentru a fi livrat în cea mai bună formă.

4. Stabilirea formatului cărții, a aranjării în pagină și a copertei

Acum este momentul să ne povestești cum arată cartea din visul tău. În funcție de ideile tale, rândurile își vor găsi locul în pagină, iar prin intermediul copertei pe care o vom construi împreună te vei convinge că, atunci când reprezintă chipul cărții tale, o imagine poate face cât o mie de cuvinte.

5. Solicitarea casetei CIP de la Biblioteca Națională a României

Poți lăsa birocrația pe seama noastră. Vom solicita caseta CIP de la Biblioteca Națională a României, astfel încât cartea ta va primi un cod ISBN. Lucrarea ta este deja cu acte în regulă!

6. Tipărirea exemplarului de probă, realizarea eventualelor modificări și transmiterea bunului de tipar

În sfârșit poți răsfoi prima versiune tipărită a cărții tale. Este așa cum ți-o doreai? Dacă nu, e momentul să dai glas dorințelor și să ne spui modificările dorite. Atunci când aceasta va arăta așa cum ți-ai închipuit-o, ne vei transmite bunul de tipar.

7. Tipărirea finală a cărții

Tirajul de care crezi că ai nevoie își croiește drum spre tipar și, în final, cărțile sunt așezate în stive. Rezultatul muncii tale e gata, iar visul împlinit își așteaptă celebrarea.

8. Lansarea de carte

E timpul să sărbătorești! Lansarea ta de carte poate avea formatul pe care ți-l dorești, iar noi te putem consilia spre a-l organiza întocmai. Dacă îți dorești, experiența pe care o deținem în public speaking și în construirea acestor tipuri de evenimente va putea fi fructificată în avantajul tău.