Lansare carte | „Fabrici de miere”

Într-o atmosferă caldă și plină de emoție, cu oameni extraordinar de frumoși, am lansat prima carte „FABRICI DE MIERE„, aparținând deosebitei Alexandra Pârlogea. Starea de împlinire pentru noi dar și pentru autoare a facilitat o întâlnire și un eveniment plin de surprize frumoase, de stări și emoții pozitive trăite cu intensitate de publicul prezent.

”FABRICI DE MIERE” este un puzzle literar, în care textele de autoficțiune, se îmbină pentru a crea, la scară fractală, manifestarea autentică a individualității în această lume.

Este o carte despre viață, despre iubire, despre regăsire.

Experimentarea șocului tinereții va da naștere unor trăiri puternice, iar povestea și experiența de viață a protagoniștilor va întări încrederea cititorului în propriile forțe.

După șapte ani de la scrierea ei, ”FABRICI DE MIERE” părăsește sertarul, pentru a ne (re)întâlni, dintr-o nevoie a autoarei – exprimarea plenară a sinelui și asumarea vulnerabilității – transformate în dorință – renunțarea la măști (la ego) și conectarea suflet la suflet.

FABRICI DE MIERE” aduce la un loc textele literare și creațiile plastice ale Alexandrei, într-o combinație inedită de beletristică și reproduceri după picturile realizate chiar de autoare.

Elena Alexandra Pârlogea, absolventă a Facultății de Litere, are peste 7 ani experiență în domeniul educației formale & non-formale și declară despre sine că este un om realist: „Aștept să se întâmple miracole”.

Facilitator, trainer și coach, membru în Asociația Școala de Valori și implicată activ în comunitatea Bootcamp University, se consideră expert doar în propria viață, fiind un instigator la introspecție și un creator de contexte.

Instructor sportiv, tehnician maseur, maestru Reiki, practicant pasionat de 5 ritmuri și artist de ocazie își hrănește cu generozitate valorile fundamentale: Libertatea, Autenticitatea și Contribuția.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.