editurafloaredeiris.ro-autori-aura-tatar
Aura Tătar

Aura Tătar este licențiată în Psihologie la Universitatea Autonomă din Barcelona. Are experiență în Psihologie educațională și folosește tehnici creative și personalizate care îi ajută pe copii, până la vârsta adultă, să asimileze în mod practic și consolidat orice informație, întărind o stimă de sine corectă și motivându-i să înfrunte provocările inevitabile ale vieții.

Lucrarea ei cea mai importantă a fost și este în cadrul comunității creștine și, având ca ghid Biblia, lucrează cu copii și tineri care trăiesc și se desfășoară într-o societate care nu prețuiește principii precum pasiunea pentru adevăr, integritatea și curajul de a lupta pentru un mod diferit de a trăi. În această luptă pentru sufletele lor, apelează la ajutorul lui Dumnezeu, care întotdeauna are soluții când totul pare pierdut. În aceeași comunitate, face parte din grupul de muzică.

Locuiește în Spania din anii adolescenței, însă mereu a avut în inima ei un loc special pentru România, motivând pe oricine să cunoască lumea, oamenii și să îmbrățișeze diversitatea interindividuală și culturală, care îmbogățeste.

Cărțile autorului

editurafloaredeiris.ro-cantarea-inimii-mele
Cântarea inimii mele