Iuliana Buzilă

Iuliana Buzilă este născută la 8 ianuarie 1977, în Dăbuleni, județul Dolj. Locuiește în Timișoara, este căsătorită cu Makram Halabi și mama lui Buzilă Vlad (23 de ani).

A absolvit Facultatea de Litere din Timișoara, având titlul de Doctor în Literatura comparată. Este profesor de Limba română la Liceul Teoretic „William Shakespeare” din Timișoara, cu o activitate didactică de 23 de ani.

Pasionată de autocunoaștere și cu dorința de evoluție, a ales să urmeze în paralel un traseu spiritual, prin cursuri de Theta Healing, fiind în prezent terapeut în domeniu. Practică constant meditația, lucrul cu Umbra prin imaginația activă, Letting go. Simte ca destin împărtășirea experiențele interioare prin scris.

Corpul tău palimpsest, prima carte dată spre publicare, este rezultatul căutării de sine, dar și al lecturii de specialitate căreia i s-a dedicat de-a lungul anilor, fiind atrasă de psihologie, spiritualitate, tehnici energetice și sondarea subconștientului.

Principiul după care se ghidează în experimentarea actuală este acela că toate problemele, dar și soluțiile lor sunt în noi și că, „luminând” consecvent interiorul, conștientizăm omniprezența lui Dumnezeu.