Dr. Alexandrina Galiceanu

Dr. Alexandrina Găliceanu are o experienţă de viață foarte bogată:

De la cei trei ani petrecuți în Germania, imediat după Revoluție, care i-au schimbat viziunea despre viață și asumarea propriei responsabilități, la primul cabinet naturist din orașul Brăila (1993). De la homeopatie și biorezonanță, la antreprenoriat, unde atinge în 2007 succesul într-o cunoscută firmă de MLM. De la organizarea și găzduirea în cabinetul propriu a diverse cursuri de terapii naturiste și spiritualitate, la a preda ea însăşi cursuri de ThetaHealing®. Din 2014 este instructor autorizat THinK pentru Cursurile de ThetaHealing®  Baza şi Avansat, Manifestare şi Abundență  și Jocul Vieții.

Din 2011 este prezentă pe internet pe site-ul propriu caligali.ro cu articole despre sănătate, dezvoltare personală și secrete ale succesului. O găsești și pe Facebook pe pagina proprie Alexandrina Găliceanu – Coach și pe pagina CaliGali – Comunitate –  Acționez pentru că vreau mai mult de la viață.

Lucrează împreună cu soțul său, Marius Găliceanu, și se implică împreună în organizarea de cursuri MasterMind de dezvoltare personală.